Maatwerk (incompany) training of workshop

Verbindende Communicatie op de ‘werkvloer’

Verbindend communiceren is een manier van communiceren waarbij u vanuit empathie voor uzelf en de ander contact maakt en houdt. Vooral in situaties waar onenigheid speelt, de samenwerking stroef verloopt, er meer ‘resultaat’ geboekt moet worden of bijvoorbeeld waar de invoering van zelfsturende teams actueel is.

De sleutel tot succes van goed presterende teams en organisaties is gelegen in hoogwaardige intermenselijke verbindingen. Verbindingen die de bouwstenen zijn die leiden tot meer efficiënte en motivatie en daarmee tot een veel hoger productie- of outputniveau. Verbindende Communicatie invoeren binnen een organisatie is daarmee dus een strategische keuze.

Juist voor organisaties waar het draait om het professionaliseren van intermenselijke (team) verbindingen zijn maatwerk (incompany) trainingen of workshops een ideale oplossing. Met heldere doelstellingen vooraf wordt in de organisatie specifiek toegewerkt naar de beoogde resultaten. De 30 jaar management- en directie ervaring van Jan van Koert in combinatie met de kennis van empathische communicatie maakt hem bijzonder. Als geen ander doorgrond hij wat mensen drijft en hoe teams werken en kunnen groeien. Hij spreekt de taal en heeft de senioriteit om beweging te genereren waar dat nodig is.

Contact

Bent u benieuwd wat Jan van Koert voor uw organisatie kan betekenen? Neemt u dan contact op met Vine training en coaching: 030 2155060 of jan@vinecoaching.nl.