Executive coaching

Individuele executive coaching

In de zorg of bij de overheid bent u bestuurder, directeur of topmanager. U wilt in gesprek over zaken die naar uw oordeel niet optimaal verlopen. Zaken die u op het moment niet meer wilt of kunt bespreken met collega’s. U voelt zich bijvoorbeeld eenzaam en tegelijkertijd verantwoordelijk. Of u merkt dat de keuzes die u maakt en de aanpak die u kiest niet altijd het gewenste effect meer hebben. U weet dat het bij uzelf moet beginnen om de situatie te veranderen.

De aanpak

Uw denken, doen en laten staan centraal tijdens executive coaching van Jan van Koert. Er wordt ruim aandacht geschonken aan uw karakteristieke patronen die u in de loop van uw leven, vaak onbewust, hebt ontwikkeld. Het gaat erom vooral bewust te worden van de wijze waarop u met uzelf en met mensen in uw organisatie omgaat.

Hij luistert naar u en onderzoekt hoe u in verbinding staat met anderen in uw organisatie: dit zijn de twee vaste aspecten die de basis vormen van de executive coaching door Jan van Koert. Ongeacht de precieze vraagstukken die er spelen. Als nestor in Nederland op het terrein van Verbindende Communicatie en met 30 jaar managementervaring is hij als geen ander uw klankbord en inspirator zijn.

Jan van Koert

Jan van Koert heeft de opleidingen en studies Neuro Emotionele Integratie en Mastercoach, Natuurgeneeskunde, NLP en Verbindende Communicatie gevolgd. Sinds 1998 richt hij zich volledig op Verbindende Communicatie. Hij bestudeerde het psychologische model van Geweldloos Communiceren bij Marshall Rosenberg zelf en bij pedagogen en psychologen in binnen- en buitenland. Jan van Koert heeft meer dan 7000 mensen, coaches en organisaties begeleid. Zijn ervaring, kennis en vaardigheden staan borg voor een hoog rendement en werkend resultaat.

Contact

Bent u benieuwd wat Jan van Koert voor u kan betekenen? Neemt u dan contact op met Vine training en coaching: 030 2155060 of  jan@vinecoaching.nl.