Interactieve lezing Particulier

€15.00€40.00

De interactieve lezing wordt gegeven door Jan van Koert. Hij is gecertificeerd trainer Non-Violent Communication (zie www.CNVC.org). De term ‘geweldloze communicatie’ heeft internationale bekendheid. Jan heeft een voorkeur voor de term Verbindende Communicatie omdat dat hij ervoor kiest zijn focus te leggen op verbinding.

Sinds 1998 begeleidt Jan mensen om hen, op basis van plezier en verbondenheid, te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Daarnaast geeft hij open en in-company trainingen in Verbindende Communicatie.

Wissen

Productbeschrijving

De lezing
In twee uur tijd neem Jan van Koert je mee in de wereld van Verbindende Communicatie. Het gedachtegoed en het model worden toegelicht en praktisch gemaakt. Je gaat tijdens de bijeenkomst met je eigen vragen aan de slag om enigszins inzicht te krijgen en je bewust te worden van je onbewuste en automatische denken en handelen, je gedachten, je gevoelens, je manier van communiceren, enzovoorts. Jan van Koert heet je van harte welkom.

De lezing heeft als doel om particulieren en/of professionals kennis te laten maken met Geweldloze Communicatie. Ook als je interesse hebt in een opleiding Geweldloze Communicatie is het volgen van de lezing van harte aanbevolen.

  • Locatie: Mariniersweg 3, Doorn
  • Tijd: 20.00 – 22.00 uur
  • Data: zie tabblad extra informatie of de agenda
  • Investering: € 15 per persoon, inclusief BTW
  • Voor verdere verdieping in Verbindende Communicatie adviseren we deelname aan de Basisopleiding Introductie (Het model)

Kijk voor meer informatie op de pagina Interactieve lezing – Particulier.

Extra informatie

Datum

29 augustus 2018, 25 september 2018, 31 oktober 2018, 29 november 2018

Doelgroep

Particulier (€ 15,-), ZZP-er (€ 25,-), Zakelijk (€40,-)