Tweedaagse Masterclass mediation

Marshall Rosenberg zag welke impact Verbindende Communicatie kan hebben bij het oplossen van conflicten. Hij heeft het veelvuldig toegepast in de praktijk, tot en met officiële vredesbesprekingen toe. Geïntrigeerd door de toegevoegde waarde van Verbindende Communicatie in conflicthantering hebben John Kinyon en Ike Lasater zijn methodiek geanalyseerd en omgezet in leer-en oefenbare stappen voor mediation. Met als uitgangspunten dat mensen steeds bezig zijn met het vervullen van behoeften. En dat we van harte bijdragen aan elkaars welzijn, zolang we dat uit vrije wil kunnen doen.

Vine training en coaching heeft deze toegepaste kennis naar Nederland gebracht in de 12-daagse opleiding ‘Mediate your life’.

Deze 2-daagse Masterclass reikt ervaren mensen in Verbindende Communicatie de basisgereedschappen aan voor Mediation. Met als doel:

  1. Te ervaren wat Verbindende Communicatie in mediation kan betekenen.
  2. Als manier om te beoordelen wat de toegevoegde waarde van het volgen van de opleiding ‘Mediate your life’ voor jou kan zijn.

Besluit jij deel te nemen aan de opleiding ‘Mediate your life’ dan worden de kosten van deze Masterclass voor 75 % in mindering gebracht op de deelnameprijs van die opleiding.

Datum: 
In 2017, wordt nader bepaald.

Investering:
Particulier: € 325,-
ZZP: € 480,-
Zakelijk: € 650,-

Overnachting niet inbegrepen.