Basisopleiding Totaal

Basisopleiding Totaal

De Basisopleiding Totaal is een pakket opleidingen bestaande uit de drie deelopleidingen: Basisopleiding Introductie (Het Model) + Basisopleiding Verdieping 1 (Empathie) + Basisopleiding Verdieping 2 (Praktijk). Het pakket biedt je een aantrekkelijk financieel voordeel ten opzichte van de aanschaf van de drie afzonderlijke opleidingen. Je betaalt geen 3 x € 295,- maar: € 795,-

De Basisopleiding Totaal verschaft je grote flexibiliteit in datum van deelname. Tot 2 jaar na aanschaf kunt u zelf bepalen wanneer u wilt deelnemen aan de drie opleidingen. Via de knop ‘Aanmelden’ kun jij je inschrijven voor de drie deelopleidingen, te starten met de opleiding Basisopleiding Introductie (Het Model). Over jouw startdata van de andere deelopleidingen nemen wij per email contact met je op. Ons advies is de perioden tussen het volgen van de afzonderlijke opleidingen beperkt te houden tot maximaal een aantal maanden.

Voor de beschrijving van de deelopleidingen, klik rechts op deze pagina in het keuzemenu op de betreffende deelopleiding.

De opleidingen worden door een internationaal gecertificeerde trainer uit ons trainerscollectief gegeven.

Eerstvolgende opleidingsmomenten 2019:

Doorn
08 en 09 mei
15 en 16 juni
03 en 04 juli
14 en 15 september
10 en 11 oktober
02 en 03 november
11 en 12 december

Den Bosch
23 en 24 mei

Gouda
19 en 20 juni

Zutphen
25 en 26 april

Zwartsluis
24 en 28 juni

Als een opleiding volgeboekt is, wordt er een wachtlijst aangemaakt. Indien de wachtlijst uit zes personen of meer bestaat, zal er een nieuwe Introductieopleiding ingelast worden.