Opleiding en coaching voor particulieren

Geweldloze Communicatie: levensstappen naar een nieuwe harmonie
Elke verandering in de wijze waarop jij de ander en de wereld ervaart noemt Jan van Koert een persoonlijke verrijking. Iedere gedragsverandering op basis van nieuwe inzichten en vaardigheden zijn levensstappen op weg naar een nieuwe harmonie. Anders kijken en anders de wereld tegemoet treden. Privé en op je werk toe naar andere verbindingen en nieuwe relaties.

Verbindende Communicatie
Verbindende communicatie is de vertaling die Jan van Koert heeft gegeven aan het gedachtegoed Geweldloos Communiceren, ontwikkeld door Marshall Rosenberg. Verbindend omdat Jan van Koert juist de focus legt op het maken of herstellen van de verbinding.

Jouw waarborg
Jan van Koert heeft als Nestor meer dan 15 jaar opleiding- , en trainingservaring rond Verbindende Communicatie. Hij wordt geprezen door hoe hij het cognitieve weet te verbinden met de psyche. Zijn ervaring en diepgaande kennis van het vak staan er borg voor dat jouw investering in een opleiding bij Vine training en coaching, het rendement oplevert dat jij zoekt.

Enkele uitspraken van deelnemers
Enerverend – verrassend leerzaam –  bijzonder diepgaand – confronterend – grandioos – diep indringend – leven veranderend – wat een bewustwording – wat een resultaat – ik blij, omgeving blij