Leergang VC en Coaching

Waar begin je als je als coach/therapeut het gedachtegoed van Verbindende Communicatie effectief en praktisch wilt leren toepassen in je werk?

Leergang Verbindende Communicatie in Coaching Naast een compleet begrip van het gedachtegoed en de toepassing daarvan in je coach/therapeutrol, verdiep en verbreed je ook je coachingvaardigheden. Onder andere krijg je meer vat op wanneer welke interventies te maken om het grootst mogelijk effect te bereiken.

Bovendien krijg je meer inzicht in je eigen behoeften als coach en mens. Enkele reacties van deelnemers die de leergang hebben afgerond:

“De aanpak van de trainers is inspirerend, verdiepend en met veel individuele aandacht, er wordt geoefend met praktijksituaties.”

“Begeleidingsmethodiek en -proces die beweging ondersteunt op diepgaand niveau.”

“Inzicht in hoe ik Verbindende Communicatie praktisch in kan zetten en hierdoor mijn cliënt/coachee op diepgaand niveau in verbinding kan brengen met zichzelf.”

“Inzicht in hoe gedachten en oordelen het gedrag beïnvloeden en de vele tools die ik meteen kan toepassen waaronder de ‘Dancefloors’ rondom boosheid, schuld en schaamte.”

“Dat VC hele waardevolle tools en een basishouding geeft om in verbinding te gaan met anderen en te blijven en hoe ik de verbinding kan herstellen.”

“De training is een echte aanrader, als je meer wilt weten over hoe je het model van geweldloze communicatie effectief kan inzetten in je coaching. Een boost voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling!”

De NOBCO stelt minimaal zes PE punten ter beschikking.