Vicky Ruiz Ojeda

Een nieuw gezicht bij Vine…. of toch niet? Ik ben Vicky Ruiz Ojeda, 43 jaar, getrouwd met mijn lieve (Spaanse) man (vandaar die achternaam) en moeder van twee heerlijke kinderen, een dochter van 11 en een zoon van 16 jaar oud. Vanaf 20 augustus 2018 ben ik terug op het kantoor van Vine.

In maart 2010 stapte ik voor het eerst het kantoor in bij Jan van Koert voor een sollicitatiegesprek. Na een warm welkom mocht ik gelijk aan de slag. De telefoon, e-mail, aanmeldingen, facturatie, de algehele cursusadministratie, zorgen voor trainingsmateriaal; nog veel meer om op te noemen en ik vond het heerlijk! Het was dan ook met pijn in mijn hart dat Jan en ik in 2015 afscheid van elkaar namen. Wij hadden als gezin besloten om het aanbod van het werk van mijn man aan te nemen om naar Curaçao te emigreren. Daar gingen we dan!

De afgelopen drie jaar hebben we met het gezin op Curaçao gewoond en gewerkt, maar omdat een en ander niet lekker liep zijn we begin van 2018 weer teruggekomen naar Nederland met een hoop levenservaring rijker!

Kort geleden ben ik via Samantha weer in contact gekomen met Vine. Met enthousiasme luisterde ik naar Anja en Charlotte en hun ideeën om Vine verder voort te zetten. Het is heerlijk om met en voor deze dames te werken én uiteraard weer met en voor Jan. Dus daar zit ik weer, klaar om jullie op allerlei manieren van dienst te zijn. Schroom niet om bij vragen te bellen of te mailen; daar ben ik voor!

Graag tot snel bij één van onze trainingen.

Met warme groet,
Vicky

Samantha Ruiz Ojeda

Mijn naam is Samantha Ruiz Ojeda (familie van Vicky!). In 2013 ben ik begonnen met werken bij VINE en heb ik met veel plezier lunches voorbereid bij de trainingen van Jan van Koert en geëxperimenteerd met huisgemaakte soepen. In die tijd heb ik de Introductietraining en Verdieping 1 gevolgd. Na de overname door Anja Nekeman en een korte onderbreking van mijn werk, ben ik nu wederom met veel plezier aan de slag bij VINE als DTP’er, waar jullie sporen van mijn werk zullen vinden in de folders, boekenleggers en ander gemaakt drukwerk. Ook doe ik het onderhoud aan de website.

Warme groet,
Samantha