Introductiemarathon

Op 7 maart 2018 geven de deelnemers aan de ‘Train de trainer Nonviolent Communication’ in groepjes een introductie van een dag. Dit is de afronding van een opleidingstraject dat door Vine training en coaching en Ai opener wordt gegeven.
De introducties zijn net zo divers als de achtergronden en de passies van de verschillende mensen. Ieder geeft in deze workshops op haar/zijn eigen-wijze vorm aan het gedachtegoed Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg.
Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de brochures van de verschillende workshops. Aanmelden kan uitsluitend via de betreffende trainers.

Klik op onderstaande afbeelding of tekst voor een vergroting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verbindende Communicatie op een natuurlijke manier

Op 7 maart 2018 geven wij – Marian Bouman, Niels Gorisse, Henk Peterse, Hilde Van Gool, vier trainers in opleiding- de workshop ‘Verbindend communiceren op een natuurlijke manier’. In deze workshop leer je verbindend of geweldloos communiceren (zoals dat ontwikkeld is door Dr. Marshall Rosenberg, zie CNVC) met anderen, zonder dat mensen je vreemd aankijken omdat je in een heel andere taal spreekt dan zij gewend zijn.
Meer informatie? Klik hier

 

Eerstvolgende opleidingsmomenten: