Geweldloos communiceren cursus

Vine training en coaching is het instituut dat Jan van Koert in 1998 heeft opgericht. Het instituut biedt een breed en professioneel pakket opleidingen en trainingen aan en richt zich daarbij op specifieke doelgroepen:

  1. Volwassenen die privé of in hun professionele omgeving kwalitatief betere relaties willen ontwikkelen. Bekijk het cursusaanbod Geweldloze Communicatie voor particulieren.
  2. Coaches en mediators die aan hun werk een extra dimensie willen geven en hun succesfactor willen vergroten. Bekijk het cursusaanbod Geweldloze Communicatie voor coaches en mediators.
  3. Het management van, of teams binnen, de overheid en de zorgsector die op zoek zijn naar ultieme samenwerking en productiviteitsverbetering. Bekijk het cursusaanbod Geweldloze Communicatie voor professionals bij de overheid of in de zorg.

Durven en willen kiezen voor verandering

Kiezen voor het aanleren en implementeren van Geweldloze Communicatie, of anders gezegd Verbindende Communicatie, reikt veel verder dan alleen het gebruik van andere woorden. Het is een strategische keuze met drastische invloed op en direct merkbare resultaten in de kwaliteit van je leven, het werk, de organisatie of je praktijk.

Geweldloze Communicatie

Geweldloze Communicatie draagt bijzonder bij aan rust en onderlinge verbinding. Het verandert onbewust toegepast aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. De leer leidt tot harmonie tussen mensen, tot succesvolle teams en praktijken en tot verbetering van productiviteit in organisaties.

Jan van Koert

Jan van koert is de nestor onder de Nederlandstalige gecertificeerde trainers in Geweldloze Communicatie. Hij heeft ervaring met dit gedachtegoed vanaf 1998 en is verbonden aan het Centre for Nonviolent Communication (www.cnvc.org) in de Verenigde Staten. Jan van Koert richt zich volledig op het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie en voert dit vanuit Vine training en coaching uit als opleider, auteur, mediator en (team)coach.

Het is de missie van Jan van Koert om de kennis van en vaardigheid in Geweldloze Communicatie voor een breed (professioneel) publiek toegankelijk te maken. Zo wenst hij een bijdrage te leveren aan een maatschappij en leefomgeving waarin individuele behoeften van mensen er toe doen.

Wat onze klanten onder andere over onze opleidingen Geweldloze Communicatie zeggen:

“Enerverend, verrassend, leerzaam, confronterend, grandioos, een aanrader, nuttig, indringend, levensveranderend, bewustwording, meer resultaat dan gedacht”.

Een cursus geweldloos communiceren volgen bij Vine coaching?

Is je interesse gewekt? Schrijf je dan direct in voor een van de cursussen. Kijk in onze agenda om een datum uit te kiezen. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.