Basisopleiding Totaal

Basisopleiding Totaal

De Basisopleiding Totaal is een pakket opleidingen bestaande uit de drie deelopleidingen: Basisopleiding Introductie (Het Model) + Basisopleiding Verdieping 1 (Empathie) + Basisopleiding Verdieping 2 (Praktijk). Het pakket biedt je een aantrekkelijk financieel voordeel ten opzichte van de aanschaf van de drie afzonderlijke opleidingen. Je betaalt geen 3 x € 295,- maar: € 795,-

De Basisopleiding Totaal verschaft je grote flexibiliteit in datum van deelname. Tot 2 jaar na aanschaf kunt u zelf bepalen wanneer u wilt deelnemen aan de drie opleidingen. Via de knop ‘Aanmelden’ kun jij je inschrijven voor de drie deelopleidingen, te starten met de opleiding Basisopleiding Introductie (Het Model). Over jouw startdata van de andere deelopleidingen nemen wij per email contact met je op. Ons advies is de perioden tussen het volgen van de afzonderlijke opleidingen beperkt te houden tot maximaal een aantal maanden.

Voor de beschrijving van de deelopleidingen, klik rechts op deze pagina in het keuzemenu op de betreffende deelopleiding.

Eerstvolgende startmomenten:

23 en 24 augustus 2017  Volgeboekt *
26 en 27 september 2017  Volgeboekt*
09 en 16 oktober 2017 in Borger, Drenthe
21 en 22 oktober 2017
25 en 26 november 2017

*Als een opleiding volgeboekt is, wordt er een wachtlijst aangemaakt. Indien de wachtlijst uit zes personen of meer bestaat, zal er een nieuwe Introductieopleiding ingelast worden.