Geweldloos communiceren cursus

Verbindend communiceren is de vertaling die Jan van Koert (de Nestor onder de gecertificeerde trainers) heeft gegeven aan het gedachtegoed Geweldloos Communiceren dat ontwikkeld werd door Marshall Rosenberg. Omdat Jan de focus wil leggen op verbinding in plaats van geweld.

Hoe kan een cursus in Geweldloos Communiceren bijdragen aan jouw welzijn?

Een cursus in Verbindend Communiceren is als een cursus in wonderen.
Iedere verandering in de wijze waarop jij de ander en de wereld ervaart, noemt Jan een wonder. Iedere gedragsverandering op basis van nieuwe inzichten en vaardigheden kunnen we ook een wonder noemen. Dus wil jij een andere manier van reageren op je omgeving, wil je meer verbinding creëren en ervaren, wil jij wonderen in je leven brengen, dan kan een cursus in Verbindend Communiceren behulpzaam zijn. Dit geldt niet alleen voor particulieren, doch ook voor mensen in een organisatie waar niet altijd naar elkaar wordt geluisterd, men niet opkomt voor zichzelf, in een ondergeschikte rol duikt, met ongenoegen werkt en/of praat over de ander in plaats van mét de ander.

Zowel zakelijke als particuliere cursisten volgen bij ons opleidingen. Óf in open trainingen óf in zogeheten bedrijfstrainingen. Daarbij staat het aspect empathie bovenaan ons ‘ lijstje.

Vine coaching en training biedt de volgende opleidingen aan:

De zes-daagse Basistraining, bestaande uit:

  • 2- dagen Introductie
  • 2- dagen Verdieping I
  • 2- dagen Verdieping II
  • Het Integratiejaar
  • Masterclass Traject
  • Train de GC trainer
  • Mediation opleiding (conflicthantering)
  • Interactieve thema trainingen

Wat onze klanten onder andere over onze opleidingen Geweldloze Communicatie zeggen:

“Enerverend, verrassend, leerzaam, confronterend, grandioos, een aanrader, nuttig, indringend, levensveranderend, bewustwording, meer resultaat dan gedacht”.

Een cursus geweldloos communiceren volgen bij Vine coaching?

Is je interesse gewekt? Schrijf je dan direct in voor een van de bovenstaande opleidingen. Kijk in onze agenda om een datum uit te kiezen. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.