Training en coaching voor coaches en mediators

Succes vergroten met Geweldloze Communicatie
Jan van Koert heeft als nestor in Nederland het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie herleidt tot processen van Verbindende Communicatie voor coaches en mediators.

Verbindende Communicatie voor coaches en mediators
De trainingen en opleidingen zijn specifiek ontwikkeld voor coaches en mediators. Op sommige terreinen verdiepend en op specifieke gebieden in hoge mate verbredend. In de praktijk is dit materiaal uitermate succesvol bij de analyse wat er leeft bij cliënten en bij de begripsvorming van de drijvende krachten onder het gedrag. De manier om die begripsvorming te realiseren is uniek en blijkt te leiden tot grote waardering van cliënten.

Bijzondere connectie
Jan van Koert heeft via Vine training en coaching meer dan 15 jaar opleiding- , en trainingservaring in Verbindende Communicatie. Sinds 1979 is hij zelfstandig ondernemer en werkt hij met ondernemers. Hij wordt geprezen door hoe hij op authentiek empatische wijze het cognitieve weet te verbinden met de psyche. Zijn ervaring en diepgaande kennis van de processen van Verbindende Communicatie en van jouw praktijkwereld zal tot grote connectie leiden. Het zal je vele bijzondere inzichten geven en concreet nieuw handelingsperspectief bieden. Ontwikkel jezelf en breng daarmee je praktijk naar een nieuw niveau.

Vine training en coaching biedt naast coaching en opleidingen ook een post HBO opleiding voor mediators. Jan van Koert wordt bij de beroepsgerichte opleidingen ondersteund door collega trainers met ieder hun specifieke ervaring.